Spisbart

Pandekager med citronmarengs

Posted in Desserter by Julie on 19. januar 2010

Denne engelske dessert med pandekager, marengs og lemoncurd lyder absurd lækker, men jeg har desværre ikke selv fået afprøvet den endnu.

6-8 portioner / ca. 25 minutter

Ingredienser, dej:

  • 125 g hvedemel
  • 1 æg
  • 2½ dl mælk
  • 45 ml vand
  • lidt salt
  • 30 ml olie

Citronmarengsfyld:

  • ¼ l piskefløde, pisket
  • ca. 160 g lemoncurd
  • 3-4 marengsreder, let knuste
  • 250 g friske hindbær

Fremgangsmåde, dej:

Bland mel, æg, mælk, vand og salt i en skål. Pisk til dejen er godt blandet og let skummende.

Steg pandekagerne på panden i en smule olie, og vend dem når de gyldenbrune. Læg eventuelt bagepapir i mellem pandekagerne, når de er bagt.

Citronmarengsfyld:

Bland den piskede fløde med lemoncurd, knust marengs og nogle af hindbærrene.

Fyld pandekagerne med citronmarengs, fold dem og pynt med resten af hindbærrene og evt. et mynteblad.

Reklamer
Tagged with: , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: