Spisbart

Blomkålskroketter

Posted in Hovedretter by Julie on 23. januar 2010

Endnu et sæt “vege-deller”, der kan bruges som erstatning for kødet til hovedretten eller som ekstra tilbehør.

Ingredienser:

  • 1 dl rasp
  • ½ dl solsikkefrø
  • 1 finthakket mellemstort løg
  • 1 lille reven gulerod
  • 2 dl finthakket blomkål
  • 1 æg
  • 1  tsk timian
  • evt. 1 tsk merian
  • 1½ tsk salt
  • peber

Fremgangsmåde:

Rør ingredienserne sammen og tilsæt vand indtil “farsen” har en fast konsistens. Det kan være nødvendigt at tilsætte mere rasp og vand end angivet i ingredienslisten.

Form farsen til små runde frikadeller eller til korte, rektangulære stave. Steg langsomt på panden i rigeligt olie.

Reklamer

2 kommentarer

Subscribe to comments with RSS.

  1. Sven said, on 21. februar 2010 at 20:59

    De lyder ret gode!

    Tror, jeg vil prøve at lave dem en af dagene…

    • Julie said, on 23. februar 2010 at 11:35

      De er bestemt gode :) Håber du lægger en kommentar, når de er afprøvet.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: