Spisbart

Ovnbagt Ærtemousse

Posted in Forretter, Tilbehør by Julie on 8. maj 2010
Ægte ærtegrøn

Ærtemousse før bagning

Denne fine lille mousse/gratin er en af mine foretrukne løsninger, når jeg skal lave sen aftensmad og ikke har så meget i køleskabet. Den har en fantastisk lysende farve når den endnu ikke er bagt, og når den bager hæver den ganske fint. Desværre falder den lidt sammen når den kommer ud, men den smager vidunderligt.

6 meget små portioner

Ingredienser:

  • ca. 100 g ærter
  • 1 æg
  • 1 dl rasp/grahamsmel
  • 1 lille fed hvidløg
  • persille
  • salt/peber

Fremgangsmåde:

Blend alle ingredienserne. Fordel fyldet i 6 små muffinsforme.

Bages ved 200°C i 10-15 minutter.

Reklamer
Tagged with: , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: