Spisbart

(Vegetarisk) Pølsecarbonara

Posted in Hovedretter by Julie on 4. september 2017

Hvor jeg har denne opskrift fra husker jeg ikke, men når man har vegetarpølser i fryseren, så er det rart at have andre opskrifter end hotdogs at kunne benytte sig af. Favoritten er pølsecarbonara, der kan bruges med både almindelig og vegetariske pølser. Her laves den på slump, så mængden må man selv tilpasse.

Ingredienser:

  • Spaghetti
  • Broccolibuketter
  • Pølser
  • Hvidløg
  • Æg
  • Revet ost
  • Salt/peber

Kog spaghettien. Tilsæt broccolibuketter de sidste 2-3 minutter. Sigt vandet fra.

Rør æggene sammen med ost, salt og peber. Skær pølserne i små skiver og steg dem på panden. Panden skal have en god kant, så der er plads til alle ingredienserne.

Knus hvidløget og tilsæt det til pølserne. Når pølserne har taget lidt farve tilsættes spaghetti og broccoli, og straks efter hældes æg og ost over. Vend det godt rundt, så æggemassen fordeles over pasta, pølser og broccoli. Når æggene er stivnet, serveres måltiddet.

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: